torstai 10. kesäkuuta 2010

Kun äidillä korvaa särki...

Jo tuosta voi päätellä päivän epistolan!;0)
Olen ollut aamujen sarastuksessa ihan väärässä jonossa, kun korvia on jaettu. Sain osakseni korvat, jotka alkoivat kettuilemaan aikuisena.
Tasan vuosi sitten paras ystäväni meni naimisiin ja lupasin laulaa kirkossa. Oli aika mielenkiintoista laulaa, kun toinen korva oli aivan mykkä. Ihmisille piti sanoa, että puhutko tuohon toiseen korvaan kun en kuule toisella ja kyllä tämä on tilapäistä. Häistä piti lähteä, koska korva tuli entistä kipeämmäksi.
Seuraavana päivä menin lääkäriin ja siellä tämä "ystävällinen" lääkäri tartutti tulehduksen myös terveeseen korvaan tuikkaamalla saman likaantuneen putken sinne. Tajusin asian vasta illalla ja kas, aamulla en kuullut kummallakaan korvalla. Kolme viikkoa meni antibiootteja kiskoessa suun kautta ja tippoina suoraan korviin.
Pyörryin kotona oikein rehvakkaasti isossa tupakeittiössä, mutta kuitenkin tarpeeksi pienessä sillä löin leukani ruokapöydän reunaan. Lattialta herätessäni ihmettelin, että kuka voi olla niin idiootti kun käy jääkaapin eteen nukkumaan. Ilmeisesti aika nälkäinen idiootti.;0)
Isäntä oli aivan paniikissa ja ihmettelin sitäkin, kunnes kuulin hengityskatkoksen olleen aika pitkä. Kuka muu kuin suomalainen sanoo tässä kohtaa, että mene vain töihin, kyllä mä täällä pärjään. Passitin siis isännän töihin.

Tasan vuosi on kulunut ja taas on häät lauantaina ja MULLA KORVA KIPEÄNÄ!!!
Olin viime viikolla korvahuuhtelussa ja hoitaja kyllä varoitteli, että korva saattaa ärtyä. Ilmeisesti korvani kuuli tuon ja päätti, että aloitetaan uusi traditio. Kesäkuussa korva kipeä. Kuinka runollista.
Hulluinta tässä on se, että mulla on poski turvoksissa, mutta ei hammassärkyä.
Onneksi sain ajan lääkäriin ja pääsen vinkumaan antibiootteja ja kehtaan mennä sinne häihin.=)
Jatkossa korvani tullaan kuulemma huuhtelemaan pirtulla ja ollaan kännissä vartin verran! Wii!;0)
Nyt rouva lähtee mittaamaan kuumeen.=)
Mukavaa päivää teille kaikille!=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti