keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Kirjoja,kirjoja,kirjoja...

Tässä olisi muutama ristipisto-kirja, jotka ovat olleet ahkerassa käytössä. Niistä olen muokannut malleja, koska jotenkin mulle on kehittynyt pakko tunkea se oma "peukalon jälki" joka malliin. Ainakin värit pitää vaihtaa.=)
Neliöpistoihin näiden kirjojen mallit ovat  hyviä, koska niissä on tarpeeksi pieniä malleja, paitsi tuossa kukkakirjassa. Siinä olevat mallit ovatkin sen verran isoja, että niistä tulee sopivia tauluja. Rakastan tauluja ja ehkä jossain vaiheessa pitää tehdä myös tuolta yksi kodin seinää koristamaan. Ja taas saa isäntä pudistella päätään;0).
Joskus kävimme väittelyn siitä, pitääkö olla kirjoja niin paljon ja onko jokaisesta kirjasta OIKEASTI hyötyä. No on!!! Oikeasti jokaisesta kirjasta on ollut ja on edelleen hyötyä, apua ja etenkin iloa!
Ja olenkin tullut siihen tulokseen, että nekin rahat voisivat mennä paljon turhempaankin. Ja koska tyttäremme on osoittanut kiinnostusta käsitöihin, niin on siinä vaiheessa sitten kotona kin kirjallisuutta joista ammentaa (eikä ole mitään selityksenmakua! Nih!).
Siis siskot rakkaat, ostelkaa kirjoja, niin teen minäkin jatkossakin!=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti