tiistai 3. elokuuta 2010

Noppia kansalle ja muuta mukavaa...

Kesän pahimpien helteiden jälkeen onneksi tuli ainakin hetkeksi hieman viileämmät ilmat ja pääsin taas koruilun makuun. Ensimmäiseksi tein itselleni korvikset nopista, jotka on hankittu Villihelmestä.
Seuraavaksi tein pitkästä aikaa rannekorun hopeasta ja helmiäisestä. Kannatti kaivella kätköjä, koska sieltä löysin nuo hopeat ja helmiäiset.=)
Edelleen kätköistä löydettyjä aarteita. Hommasin vuosia sitten tuon ristin ja Kristus-riipuksen ja monesti niistä on pitänyt koru tehdä, mutta jostain syystä en ole saanut aikaiseksi. Nyt sitten päätin saada niistä valmiin korun ja tällainen niistä sukeutui. Korussa on hopeaa, helmiäistä ja  värjättyä turkoosia.
Tämän päivän viimeinen koru on yllätys yllätys...kätköjen joukosta bongattu donitsi. Laitoin siihen hopeasta tuon yksinkertaisen lenkin ja vaijeriin laitoin mustia lasihelmiä ja väliin matta sinisiä Delicoja. En nyt juuri muista, mikä tuo korukivi on. Tuntui muuten mukavalta saada taas valmista aikaan, paitsi siinä kohtaa kun hopealanka tunkeutui kynnen alle. Enkä edes kironnut perinteiseen tapaan ensimmäisen, vaan maltoin jopa henkäillä laskea kymmeneen!;0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti